Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Csere és Elállás

Nálunk a csere folyamata nem telik hetekbe! Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb!
Kérjük, az új méret kiválasztásánál figyelmesen tekintse meg a termékhez tartozó egyedi mérettáblázatot, amelyet a termék további képei között talál! (FIGYELEM! Termékenként változhatnak a méretek! Termékenként tekintse meg a hozzá tartozó mérettáblázatot!)

A webáruházunkban vásárolt bármely termékünkre a törvény által előírt 14 napos cseregaranciát vállalunk.
(Kérjük figyelmesen olvassa el a csere menetéről szóló tájékoztatót!)

Felhívjuk figyelmét, hogy a webáruház mindent elkövet annak érdekében, hogy Ön a megfelelő méreteket ki tudja választani. Minden termékhez egyedi mérettáblázatok érhetőek el. A csere futárszolgálati díja a vevőt terheli, amelyen a webáruház nem húz hasznot. Ez a 2400Ft-os összeg a GLS futárszolgálat oda és vissza szállítási költségét fedezi. Megértésüket köszönjük!


CSERE ESETÉN:
1. Kérjük adjon le egy új megrendelést arra termékre amelyre cserélni szeretné a meglévő terméket. Az új rendelés megjegyzés pontnál tüntesse fel a "CSERE" szót és az előző megrendelése számát. A megjegyzés ponthoz írja be  a cserélni kívánt termék nevét és cikkszámát. 

2. Csomagolja össze a cserélni kívánt terméket (a kézhezvételtől számított 14 napon belül) majd helyezze el a csomagban a lentebb található formanyomtatványt kitöltve, melyet kézzel is megírhat. A csomagért futárt küldünk, aki a CSERE-RENDELÉS leadásától számított 1-3 munkanapban érkezik Önhöz. ( A futár érkeztét megelőző napon e-mailben tájékoztatjuk)  Az összecsomagolt (leragasztott csomagban) cserélni kívánt terméket át kell adnia a futárnak, a futár pedig oda adja Önnek az általunk küldött csereterméket. A CSERE futárszolgálkati díja a vevőt terheli, amely 2400Ft (Ez az összeg a GLS futárszolgálat díja). Ezt az összeget a futárnál fizetheti kézpénzzel. Ha a választott termék drágább mint a cserélni kívánt (már kifizetett), abban az esetben a különbözet értékét szintén a futárnál tudja rendezni. Ha a választott termék olcsóbb mint a cserélni kívánt termék, 2400Ft értékig levonjuk a csere díjából. 2400Ft-ot meghaladó különbség érték felett a különbözetet bankszámlára utaljuk. Ez esetben a csomagjában található elállási és csere nyilatkozatban tüntesse fel bankszámlája számát és a hozzá tartozó nevet. További információkért keresse az Általános szerzősédi feltételeket.

FIGYELEM!
Kimosott, viselt, kellemetlen szagú használt termékeket nem áll módunkban cserélni! Kérjük a cserélni kívánt termékről ne tépje le a cimkéket és egyéb kiegészítőket. Felsőruházat esetén a csere feltétele a gyári műanyag csomagolás megléte! Gyűrötten,  gyári csomagolás nélkül visszaküldött terméket nem áll módunkban cserélni!


További információkért olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket az "ÁSZF" menüpontban.  


ELÁLLÁS ESETÉN: (PÉNZ VISSZAFIZETÉS)

1. Kérjük csomagolja össze a terméket, töltse ki az elállási nyilatkozatot amelyet kézzel is megírhat. A nyilatkozatmintát lejjebb, a lap alján találja. A nyilatkozatot helyezze el a csomagban majd juttassa vissza Hollywood Shoplife Kft. 3521. Miskolc, Kassák Lajos utca 15. címre. 
A csomag beérkeztét követő, törvény által előírt, 14 napon belül banki átutalással visszaküldjük Önnek a rendelés összegét.
FIGYELEM! A visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni ha Ön utánvételes csomagként adja fel. Ebben az esetben visszafordítjuk a feladóhoz. Az ezzel járó többletköltségekért cégünk nem vállal felelősséget. A csomagot abban az esetben fogadjuk, ha azt díjtalanul átvehetjük. A Magyar Postánál feladott csomagot kérjük NE levélküldeményként adja fel. Ezeket a levélküldeményeket a miskolci Posta nem hozza házhoz, hanem betárolja a depóban. Ezekért a levélküldeményekért nem áll módunkban elmenni. A pénz-visszatérítés banki átutaláson keresztül történik 14 napon belül. Megértésüket köszönjük!
Kérjük figyelmesen, jól olvashatóan töltse ki banki és személyes adatait a nyilatkozatban! Az olvashatatlan vagy tévesen megadott adatok miatti késedelemért, károkért nem vállalunk felelősséget!

Ha kérdése merülne fel keressen minket ügyfélszolgálatunkon:

Messenger üzenetben bármikor!
E-mail: info@demrose.comElállási/Felmondási/Csere nyilatkozatminta (Kézzel is leírható)


(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék/CSERE szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett: Demrose.com / Hollywood Shoplife Kft.
3521. Miskolc, Kassák L. u. 15.

Alulírott/ak .................................. vásárló/fogyasztó kijelentem/kijelentjük, hogy  gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek  adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:
...................................................................................................................................
A terméket visszaküldöm, mert ................................................................................
....................................................................................................................................

PÉNZ-VISSZFIZETÉST KÉREK         -         CSERÉLNI AKAROK

(Kérjük húzza alá a megfelelőt)

Pénz-visszafizetés esetén:
Bankszámlaszám:..........................................
Hozzá tartozó név:........................................

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása:
                                                    ..........................................
                                     (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kövess Minket Facebookon!